Online Business Manager

Bedrijfsvoering of projectmanagement delegeren

Het runnen van een bedrijf is niet eenvoudig. Het is een lange lijst van complexe, maar missie-kritieke activiteiten! Je dient deze activiteiten foutloos uit te voeren, maar eerst dien je ze foutloos te beheren. En dat kost veel tijd, vooral als je meerdere mensen hebt om te contacteren en te beheren.

Delegeer jouw bedrijfsvoering of projectmanagement aan een hedendaagse Online Business Manager. Jouw OBM zal zelfs de meest complexe projecten of operaties coördineren en kan jouw enige aanspreekpunt zijn voor meerdere medewerkers. Het maakt niet uit of jouw project een reeks taken is om te beheren, of een groep mensen aansturen (of een mix van beide), onze online business managers kunnen de complexiteit met gemak navigeren.

 

 

Werkzaamheden die onze Online Business Managers uit handen kunnen nemen
  • Het coördineren van de lancering van een dienst of product
  • Het managen van het opstarten van een online bedrijf
  • Het managen van de branding of rebranding van een online bedrijf of product
  • Het managen van de ontwikkeling / herontwikkeling van een website
  • Het aansturen van een virtueel team
  • Het creëren en uitvoeren van zakelijke online marketing- of social media campagnes
  • Het creëren en uitvoeren van operationele projecten zoals het opbouwen van een e-maillijst, het evalueren van marketing-ROI, of het coördineren van affiliate.

 

Plan samenvattingen

Elk project en bedrijf is anders, geef de benodigde informatie aan ons door en wij sturen je een voorstel met de prijs en andere details. De OBM-tarieven zijn vaste maandelijkse prijzen, dus geen onverwachte verrassingen. Vul simpelweg onderstaand formulier in om ons de juiste gegevens te verstrekken en we sturen je binnen 2 werkdagen een voorstel.

 

Formulier project details
Formulier Project Details