Samenwerken

 

Werkzaamheden uitbesteden? Samenwerken!

 

MVPA zet zich graag in voor inspirerende en creatieve professionals die zich sterk maken voor mens, dier, natuur en milieu of andere enthousiaste ondernemers die een samenwerkingsverband op afstand aan willen gaan.

Wij begeleiden zelfstandig ondernemers & kleine bedrijven en realiseren het werk dat wegens gebrek aan tijd of kennis altijd vooruit wordt geschoven. Wij doen dit projectmatig of op continue basis met verstand van zaken, resultaat en volledig online. Er zijn vele taken die wij voor je uit handen kunnen nemen, waarbij je ervan uit kan gaan dat deze professioneel opgepakt en afgehandeld worden.

Wil je graag samenwerken maar weet je niet zeker wat je kan uitbesteden? Dat snappen wij heel goed, de mogelijkheden zijn namelijk enorm. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden. Vrijwel alles is bespreekbaar.

 


Virtual Assistant

Als je hulp nodig hebt met de meest typische administratieve backoffice werkzaamheden zoals e-mailbeheer, facturatie, gegevensinvoer, kalender management, organiseren zakenreizen, en meer, dan is dit de oplossing voor jou. Kies uit twee pakketten met diensten om zoveel hulp te krijgen als je nodig hebt. Lees meer over Virtual Assistant Services.


Social Media Marketing

Het voorbereiden en uitvoeren van een sociale media marketing plan is van essentieel belang voor elk (online) bedrijf. MVPA ontwikkelt een op maat gemaakt plan zodat jouw sociale media aanwezigheid jouw bedrijf echt weerspiegelt. Onze Social Media Marketing pakketten zullen jou voorzien van een aangepast plan; het optimaliseren van sociale media profielen, het schrijven en versturen van sociale media content, bloggen, het genereren van nieuwe volgelingen en meer! Kies uit drie verschillende pakketten voor de ondersteuning die je nodig hebt. Lees meer over Social Media Marketing.


Webinar

De planning van een webinar vraagt om veel kennis en inzet. Hier bij MVPA hebben wij de hulp die je nodig hebt voor het uitvoeren van een vlekkeloos webinar. Onze webinar pakketten helpen met alles, zoals bijvoorbeeld het uitnodigen van sprekers, het opzetten van een opt-in pagina, audiobewerking, verwezenlijking van een product of dienst en nog veel meer! Kies uit verschillende pakketten om de juiste ondersteuning te krijgen die je nodig hebt. Lees meer over Webinar Service.


Online Business Manager

Heb je projecten of bedrijfsactiviteiten die veel van jouw kostbare tijd innemen (tijd die je beter kunt benutten) dan heb je een Online Business Manager nodig die deze details voor jou uit handen neemt en kan verzorgen. Deze oplossing is een geweldige manier om jouw bedrijfsactiviteiten te beheren en je ziet sneller resultaten met minder hoofdpijn. Manage eenmalige projecten of doorlopende zaken en marketing inspanningen met onze Online Business Manager Service. Lees meer over Online Business Manager Service.


Ontwikkeling en Design

Als je aan jouw bedrijfsaanwezigheid wilt bouwen, dan heb je grafische vormgeving, websiteontwikkeling en ontwerp, shopping cart ontwikkeling en meer nodig. We kunnen deze diensten voor jou leveren, zorgen dat je meer ruimte en tijd krijgt zodat je je kunt focussen op jouw business. Lees meer over Ontwikkeling en Ontwerp.


Copywriting en Editing

Als je content nodig hebt voor jouw website, een e-book of internetmarketing (zoals blog, artikel, persbericht of meer), dan heb je de juiste copywriting en editing van een team nodig dat begrijpt hoe “Search Engine Optimization” en “Koper Optimalisatie” samenwerken. Deze oplossing zal ervoor zorgen dat je de nieuwste, originele, geoptimaliseerde content krijgt die je nodig hebt om jouw business te laten groeien. Lees meer over Copywriting en Editing.

 

Wil je je bedrijf naar een next level tillen en ga je voor resultaat? Neem dan nu actie en go for it!