Social Media Marketing

Succesvolle Social Media Campagnes

Social Media Marketing heeft het speelveld voor bedrijven van alle groottes aangewend om merkbewustzijn te bouwen, nieuwe klanten te verkrijgen en bestaande klanten te behouden. Het is een krachtig instrument voor jouw bedrijf, maar alleen als je begrijpt hoe je het effectief kunt inzetten.

MVPA begrijpt dat het inzetten van social media marketing campagnes via verschillende kanalen succesvol kan zijn, maar het hebben van een profiel op alle netwerken is niet goed voor iedereen. Wij helpen jou bij het bepalen van een sociale media strategie die uniek is en zeer toepasbaar is op jouw bedrijf.

De allerbeste sociale media marketing is gedreven door een duidelijke strategie en MVPA werkt samen met jou om een helder en uitgebreid plan te creëren dat leidt tot de beste resultaten in de kortste tijd.

 

 

Onze Social Media pakketten helpen je met het opzetten van jouw social media profielen, het optimaliseren van jouw profielen, het schrijven en plaatsen van content, het creëren van een blogkalender, analyses en meer!

De Social Media Virtual Assistant van MVPA is er voor jou om te helpen zodat jij je kunt richten op werkzaamheden wat je het beste doet! Als je hulp nodig hebt met jouw social media of andere gebieden van jouw bedrijf, kun je direct werken met jouw eigen toegewijde Virtual Assistant.

 

Social Media Marketing Zilver Pakket

Als je een social media plan nodig hebt, jouw profielen geoptimaliseerd, een Facebook-inlog en 4 weken social media berichten, dan is dit het pakket voor jou. Jouw Social Media Virtual Assistant zal je helpen bij het ontwikkelen van jouw plan, het creëren van belangrijke messaging-punten voor jouw bedrijf, het verbinden met gelijkgestemde bedrijven of personen, het schrijven en plannen van vier weken content en meer. Ga snel aan de slag!

 

Social Media Marketing Goud Pakket

Als je het Social Media Marketing Zilver Pakket je aanspreekt en je bloggen in jouw sociale media strategie wilt toevoegen, dan is dit het pakket voor jou! MVPA zal jou voorzien van alle diensten in het Social Media Marketing Zilver Pakket. Om ervoor te zorgen dat je sterk start en op de hoogte blijft, zal je een eerste online ontmoeting hebben om jouw sociale media plan en blogkalender te bespreken. Jouw Social Media Virtual Assistant zal je helpen bij het uitvoeren van dit plan, inclusief taken zoals; het creëren van een 60-dagen blogcontentkalender, het schrijven en plannen van 12 blog posts en social media posts om de blogs te promoten, blog posts te verbeteren met afbeeldingen en zoekwoorden, het maken en optimaliseren van sociale media profielen, het maken van een social media tracking document en meer. Ga snel aan de slag!

 

Social Media Marketing Platinum Pakket

Als je het Social Media Marketing Goud Pakket je aanspreekt, maar ook graag aan jouw publiek wilt bouwen, meer over social media wilt leren en jouw profielen naar het volgende niveau brengen, dan is dit pakket voor jou. MVPA zal jou alle diensten in het Social Media Marketing Goud Pakket aanbieden, met jou samenwerken om een aanvankelijke hoeveelheid nieuwe volgers toe te voegen aan jouw LinkedIn- of Facebook pagina, en social media achtergrondafbeeldingen ontwikkelen voor jouw sociale media profielen! Ga snel aan de slag!

 

* Aantal profielen / aantal posten varieert per pakket. Raadpleeg de pakketdetails voor specifieke informatie.

** 30-60 dagen voltooiingstijd.