Online Webinar

.

Wil je ook een
doeltreffende online presentatie?

Een online webinar is een live uitzending via internet waarbij je over de gehele wereld een dienst, product of onderwerp kunt presenteren. Elke online webinar, in de vorm van bijvoorbeeld een informatieve training of korte introductie, kan een groot voordeel zijn voor jouw bedrijf. Behalve dat een webinar jou als ondernemer de kans biedt om actief de dialoog aan te gaan met jouw doelgroep, kan het jouw online zichtbaarheid en reputatie als expert verbeteren. Kortom met een online webinar kun je meer leads voor jouw bedrijf genereren.

.

.

Webinar succes met MVPA

Het opzetten van een succesvol webinar bestaat uit vele fases. Het is vrij complex om dit allemaal in je eentje te doen. Laat MVPA jou helpen bij het opzetten van een stappenplan en het maken van een gestructureerde planning. Daarbij kunnen wij alle activiteiten voor je uitvoeren. Wij regelen alles vanaf de eerste uitnodiging tot interacties en een passende follow-up, zodat jij je alleen hoeft te focussen op het neerzetten van een doeltreffende presentatie.

.

Waar kan MVPA jou mee helpen?

✦ Het voorbereiden, plannen en organiseren van jouw webinar

✦ Het sturen van een uitnodigingsmail naar jouw klanten, volgers en abonnees op jouw nieuwsbrief

✦ Het inrichten van een aantrekkelijke landingspagina. Deze pagina bestaat uit een pakkende titel, een omschrijving, een biografie en foto van de spreker waarbij de juiste triggers worden vermeldt om het webinar te gaan volgen

✦ Het creëren van een call-to-action en een link naar de registratiepagina van jouw webinar waarmee geïnteresseerde deelnemers hun virtuele plek kunnen reserveren

✦ Het opzetten van een follow-up-email waarin een link naar het on-demand webinar wordt meegestuurd en waarin je een samenvatting, de vraag om feedback en een speciale aanbieding kunt toevoegen.

.

Denk je dat je meer hulp nodig hebt? Wil je content in de vorm van tekst of visuals voor jouw presentatie slides? Of dat jouw webinar wordt gepromoot op jouw Instagram of LinkedIn pagina? Bekijk ons Online Webinar pakket voor alle opties!

.