Social Media Marketing Goud Pakket

Social Media Marketing  –  Goud Pakket

 

Het Social Media Marketing Goud Pakket omvat:

 

 • Een eerste 60 minuten kennismakingsgesprek met jouw Social Media Virtual Assistant en een inhoudelijk overleg om meer te weten te komen over jou en jouw bedrijf en om jouw doelen voor sociale media marketing te bespreken.

 

 • Creëren en aanpassen van een social media plan voor jouw bedrijf op basis van de initiële telefonische consultatie. Dit plan heeft betrekking op de volgende punten: bepaling van sociale media platforms om te gebruiken om jouw zichtbaarheid te maximaliseren, specifieke aanbevelingen om jouw sociale media te verbeteren, een gedetailleerde lijst van taken die jouw Social Media Virtual Assistant zal uitvoeren met deadlines en aanbevelingen om jouw sociale media te behouden en te vergroten.

 

 • Ontwikkeling van belangrijke messaging-punten voor gebruik bij productpromotie en optimalisatie van de sociale media, relevant voor jouw merk- en / of product- / promotiepagina’s.

 

 • Het creëren van geoptimaliseerde sociale media profielen die een uniforme online aanwezigheid garanderen op platforms die relevant zijn voor jouw bedrijf, om maximaal vijf profielen te bevatten zoals; Facebook Bedrijfspagina, LinkedIn persoonlijke of bedrijfspagina, Google Plus, YouTube, Instagram, Pinterest of andere.

 

 • Creëren of opnieuw opstarten van een aangepaste Facebook-pagina die de geëiste URL en een aangepast tabblad bevat met een opt-in-formulier om te zorgen voor lopende emaillijstopbouw en het genereren van leads.
 • Jouw Social Media Virtual Assistant zoekt en verbindt je met 30 gelijkgestemde bedrijven op Facebook of het social media platform van jouw keuze.

 

 • Creëren en plannen van 4 weken content voor maximaal zes berichten per dag voor Facebook, en een ander social media platform (Google Plus, YouTube, Instagram, Pinterest, et cetera).

 

 • Het creëren van een 60-dagen bloginhoudskalender op basis van de belangrijkste berichtenpunten die MVPA ontwikkelt en andere promotie-informatie die je verstrekt.

 

 • Jouw Social Media Virtual Assistant zal 12 middelgrote blogartikelen posten, door 6 artikelen te schrijven en op twee sociale mediaplatforms te plannen en te promoten (Facebook, LinkedIn, Instagram, Google Plus, et cetera) te plannen.

 

 • Verbetering van blogberichten door het toevoegen van afbeeldingen, tags, sleutelberichten en correcte categorisatie op basis van de door jou verstrekte content.

 

 • Ontwikkeling van een social media analyse en tracking document dat jouw click-through rate, conversiepercentage en meer zal volgen, evenals een schriftelijk overzicht om jou te laten zien hoe je jouw resultaten kunt verzamelen en monitoren.

 

Als het Social Media Marketing Goud pakket jou aanspreekt ga dan nú aan de slag en stuur ons een bericht! Denk je dat je meer hulp nodig hebt? Wil je het aantal volgers vermeerderen op jouw Facebook- of LinkedIn-pagina’s of professionele grafieken voor sociale media? Bekijk ons Social Media Marketing Platinum pakket

 

Ga terug naar Social Media Marketing.