Social Media Marketing Zilver Pakket

Social Media Marketing Zilver Pakket

 

Het Social Media Marketing Zilver Pakket omvat:

 

  • Een eerste 60 minuten kennismakingsgesprek met jouw Social Media Virtual Assistant en een inhoudelijk overleg om meer te weten te komen over jou en jouw bedrijf en om jouw doelen voor sociale media marketing te bespreken.

 

  • Creëren en aanpassen van een social media plan voor jouw bedrijf op basis van de initiële telefonische consultatie. Dit plan heeft betrekking op de volgende punten: bepaling van sociale media platforms om te gebruiken om jouw zichtbaarheid te maximaliseren, specifieke aanbevelingen om jouw sociale media te verbeteren, een gedetailleerde lijst van taken die jouw Social Media Virtual Assistant zal uitvoeren met deadlines en aanbevelingen om jouw sociale media te behouden en te vergroten.

 

  • Ontwikkeling van belangrijke messaging-punten voor gebruik bij productpromotie en optimalisatie van de sociale media, relevant voor jouw merk- en/of product- / promotiepagina’s.

 

  • Het creëren van geoptimaliseerde sociale media profielen die zorgen voor een uniforme online aanwezigheid op platforms die relevant zijn voor jouw bedrijf, maximaal vier profielen zoals; Facebook Bedrijfspagina, LinkedIn persoonlijke of bedrijfspagina, Google Plus, YouTube, Instagram, Pinterest.

 

  • Creëren of opnieuw opstarten van een aangepaste Facebook-pagina die de geëiste URL en een aangepast tabblad bevat met een opt-in-formulier om te zorgen voor lopende emaillijstopbouw en het genereren van leads.

 

  • Jouw Social Media Virtual Assistant zoekt en verbindt je met 30 gelijkgestemde bedrijven op Facebook op het social media platform van jouw keuze.

 

  • Creatie en plannen van 4 weken content voor maximaal vier berichten per dag voor Facebook, Twitter en een ander social media platform (Google Plus, YouTube, Pinterest, Instagram et cetera).

 

  • Ontwikkeling van een social media analyse en tracking document dat jouw click-through rate, conversiepercentage en meer zal volgen, evenals een schriftelijk overzicht om jou te laten zien hoe je jouw resultaten kunt verzamelen en monitoren.

 

Denk je dat je meer hulp nodig hebt? Wil je bloggen in jouw social media marketingstrategie toevoegen? Of het aantal volgers verdubbelen met je Pinterest of Facebook pagina’s? Als het Social Media Marketing Zilver pakket jou aanspreekt ga dan nú aan de slag en stuur ons een bericht!

 

Ga terug naar Social Media Marketing of bekijk onze Social Media Marketing Goud en Social Media Marketing Platinum pakketten.