Statussen

16 manieren om je sales funnel succespercentage te verhogen

sales funnel

 

Ben je op zoek naar een sales funnel sjabloon die je kunt gebruiken om jouw conversie te verhogen? In dit artikel zal ik de verschillende sales funnel fases met je doorlopen en deel ik 16 manieren hoe je jouw sales funnel succespercentage kunt verhogen.

Voordat je je verdiept in de tips om de sales funnel conversie te verhogen, is het belangrijk om te weten wat een sales funnel is en waarnaar je moet kijken om de verschillende sales funnel fases te optimaliseren.

 

Lees verder

 

Hoe trek je meer deelnemers aan voor je webinar

 

webinar

 

Het is één van de grootste angsten van een contentmaker …..

Wat als je besluit om een webinar te organiseren, je neemt de tijd om een fantastische en waardevolle presentatie te maken, je meldt je aan op de dag van het webinar, en niemand verschijnt?

Misschien maak je al gebruik van webinars om je mailinglijst te laten groeien, bekendheid op te bouwen, dan wel te verbinden met je doelgroep. Of misschien begin je net te overwegen om ze toe te voegen aan je marketingmix.

Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je één grote vraag – Hoe krijg je mensen die zich aanmelden? Wat is de beste manier om een goed publiek te krijgen?

 

Lees verder

 

5 Manieren om werk uit te besteden als je een perfectionist bent

 

perfectionist

 

Denk jij er ook al een tijdje over om werkzaamheden uit te besteden, maar lukt het je maar niet om de controle los te laten?

Ik weet als geen ander hoe dat voelt. Inmiddels ben ik een herstelde perfectionist. Ook een aantal ondernemers waarmee ik nu samenwerk heeft geleerd om de controle los te laten.

Enige tijd geleden, toen zij alles nog zelf deden voor hun bedrijf, maakte de gedachte om werk uit te besteden aan anderen hun angstig. Dit is wat zij dachten:

Het zou waarschijnlijk veel meer tijd in beslag nemen om ze goed in te werken, dan dat het gewoon meer werk voor mezelf zou zijn, toch?

Wat als de kwaliteit van hun werk niet goed genoeg is?

Kan ik het me eigenlijk wel veroorloven?

 

Lees verder